Varilux voor uw ogen, een expert voor uw glazen

Optiek Anseeuw is een erkend Varilux Center.

Image

Wat is een Varilux Center?

Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt gelegd op voorstelling van de glazen en de technische aspecten van het beroep van de opticien.

Wie Varilux brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet van een breed servicepakket.

Onze garanties als Varilux Center: de 9-proef

1. Advies van een expert

Bij het uitkiezen van je nieuwe Varilux® bril kan je rekenen op het advies van een expert. Hiervoor volgt hij gespecialiseerde bijscholingen over de laatste innovaties en technologieën van Varilux. Zo ben jij zeker van een actueel & persoonlijk advies.

2. Echtheids-garantie

Bij de aankoop van je Varilux® glazen ontvang je een echtheidscertificaat. Bovendien zijn je progressieve Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, jouw garantie voor echtheid en kwaliteit.

3. Tevredenheidsgarantie

We geven je ruim de tijd om van je nieuwe Varilux® brillenglazen een succes te maken. Mocht je toch, tot 60 dagen na aankoop, niet tevreden zijn van je Varilux® brillenglazen, worden ze kosteloos vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

4. Breukgarantie

Je Varilux® brillenglazen zijn tot 36 maand na aankoop éénmalig gedekt tegen breuk. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor vervanging door dezelfde brillenglazen (sterkte en materiaal). De garantie is niet van toepassing op krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en is enkel geldig bij teruggave van de gebroken glazen.

5. Diefstalgarantie

Je Varilux® brillenglazen zijn tot 36 maand na aankoop éénmalig gedekt tegen diefstal. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie is enkel geldig op vertoon van het proces-verbaal van de politie en geldt enkel voor vervanging door dezelfde brillenglazen (sterkte en materiaal).

6. Varilux® Travel Assistance

Ga zorgeloos op vakantie! Onderbreek je vakantie niet omwille van je bril. Je Varilux® Center zorgt voor een pechverhelpingskit binnen de Europese Unie met één leesbril en één vertebril. Je ontvangt deze binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is éénmalig tot 36 maand na aankoop. Je vindt het telefoonnummer van de Varilux® Europe Travel Assistance op je lidkaart.

7. Gratis onderhoud

Op vertoon van je lidkaart kan je jouw bril & glazen gratis laten onderhouden bij je Varilux® Center (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

8. Controle-onderzoek

Je kan steeds vrijblijvend terecht voor een controle onderzoek indien je Varilux® brillenglazen nog aan je noden voldoen. Hiervoor kan je beroep doen op een gratis oogmeting, bij onregelmatigheden word je steeds naar de oogarts doorverwezen.

9. Onmiddellijke herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om je te helpen.

Ontdek onze oplossingen

Naar het overzicht

Afspraak

Op zoek naar een nieuw montuur, het geschikte glas, lenzen of een volledige look? Contacteer ons voor advies op maat! 

Maak een afspraak