Over ons

Méér zien en meer beleven, daar draait het bij Optiek Anseeuw om. Een bezoekje aan onze optiekzaak is dan ook een uitstap naar een wereld van kijkmode, design, creativiteit en vakmanschap. Een combinatie die wonderen doet voor jouw zicht – én je uitstraling.

Kom langs
Image

Kies wat jij wilt – of laat je verrassen door 60 jaar ervaring

We brengen je een mix van unieke designmerken, spannende merkzonnebrillen en verfrissende modelletjes waar je graag mee gezien wordt. Maar net zo goed gaan we tijdloos klassiek of subtiel modern. Dat hangt volledig van jou af. Maar soms toch ook een beetje van ons. Want met 60 jaar ervaring op de teller, is het de moeite om je af en toe eens te laten verrassen door ons advies.

Brillen kiezen? Pure fun!

Een bril kiezen bij Optiek Anseeuw, daar mag je gerust je tijd voor nemen. Spring binnen, probeer, kijk, keur, voel en ervaar. Jazeker, een bril kiezen kan écht pure shopping fun zijn. Niet helemaal zeker? Vraag dan gerust advies. Of kom later nog een keertje terug. 

Dié gastvrijheid maakt het verschil voor onze klanten. Samen met onze eerlijke tips en onze uitgebreide oogzorggarantie, die je 100% draag- en zichtcomfort garandeert.

Image
Image

Sociaal engagement

Met Xmas-4-all bezorgen we al een decennium lang  tijdens de Kerst- & nieuwjaarperiode een prachtig kerstpakket aan heel wat kwetsbare families.  Mooi versierde feestmanden met kwaliteitsproducten. Xmas-4-all is een gezamenlijk project van Lions Oostkamp en de gemeenten Oostkamp, Beernem & Zedelgem. Xmas-4-all, Kerstmis voor iedereen.  Mooi in z’n eenvoud.  Eenvoudig mooi.

Gratis parking

Kom dus zeker eens langs in onze 280 m² grote brandstore in het hart van Oostkamp. Parkeer je op onze gratis privéparking in de Stationsstraat, zwaai onze deur open en ontdek de bril of zonnebril waar je al jarenlang naar op zoek was.

Image

Onze kwaliteitslabels

Image
Image
Image

Team Optiek Anseeuw

Wij staan met een brede glimlach voor jou klaar.

Image

Wim 

ORTHOPTIST-OPTOMETRIST, OPTICIEN-CONTACTLENSSPECIALIST

Image

Tania 

OPTICIEN, ADVIES, AAN- en verkoop

Image

Mathieu

Opticien-Optometrist

Image

Elise 

Communicatie, social media

Image

Isabelle & Charlotte

ONZE  LAPPERRE AUDIOLOGEN

Neem contact op

Optiek Anseeuw
Kortrijksestraat 11
8020 Oostkamp

Parking voor klanten
🅿️ Stationsstraat (200m) naast bloemenwinkel Van Herck

Image

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. Zaterdag
09:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00

Maandag en Zondag
Gesloten

Laat avond
Mogelijk elke dag na 18 uur op afspraak

Maak een afspraak
Wim Anseeuw

Volg ons op Instagram @optiek_anseeuw