Oogzorg

Een professionele oogmeting is cruciaal om je zicht op scherp te zetten. Laat je ogen daarom regelmatig controleren.

Hypernauwkeurige oogmeting

Het oogzorgteam van Optiek Anseeuw meet jouw zichtcorrectie met een nauwkeurigheid tot 0.01D.

Dit met behulp van de innovatieve meetapparatuur Vision-R 800 en de WAM800. Vijf jaar aan wetenschappelijk onderzoek ging vooraf aan de uitrol van deze nieuwe AVA-technologie (Advanced Vision Accuracy).

Boek jouw oogmeting
Anseeuw-hypernauwkeurige-oogmeting
Image

Gegarandeerd kijkcomfort

Ons oogzorgteam meet niet alleen je oogafwijking uiterst precies. Het systeem meet ook de afstand tussen het hoornvlies en het brillenglas om de juiste sterkte-omrekening te realiseren en je zo het ideale kijkcomfort te garanderen.

Je brillenglazen worden geproduceerd met de exacte sterkte die door ons werd opgemeten, tot op 0,01D nauwkeurig. Met de AVA apparatuur kunnen we ter plaatse het verschil tussen je oude en nieuwe sterkte voor je simuleren in een levensechte kijksituatie. Een voorproefje op jouw nieuwe bril waarbij je meteen het verschil zult zien. AVA is beschikbaar voor zowel Eyezen™ enkelvoudige brillenglazen als een Varilux multifocale bril. Ook een zonnebril op sterkte behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteitsglazen, gecombineerd met kwaliteit oogmeting voor jouw scherp zicht.

Boek jouw oogmeting

Onze apparatuur

Optiek-Anseeuw-Vision-R800

Vision R800

De vision R800 bied je het beste van je zicht. Doordat hij gelijktijdig en continu veranderingen van sfeer, cilinder en asrichting volgt is de R800 super nauwkeurig, gemakkelijk en comfortabel.

De R800 meet hierdoor tot tot op 0,01 dioptrie nauwkeurig in plaats van de normale 0,25. Bovendien is het onderzoek van jou sneller en minder vermoeiend. Een absolute win-win situatie dus.

Image

WAM 800

WAM 800 of WAVE ANALYZER MEDICA 800 zorgt voor een grondige analyse van het oog. In een paar minuten tijd bepalen we de algemene conditie en de vermoeidheid van je ogen, alsook je oogprestaties en oogdruk. 

Image

Visioffice X

Niet alleen je ogen bepalen je zicht. Ook je houding en kijkgedrag hebben een belangrijke impact. Met de Visioffice X bepalen we jouw:

  • kijkhouding
  • kijkgedrag 
  • leidend oog 
  • oogrotatiepunt

Het resultaat: een optimaal zicht!

Boek jouw oogmeting

Afspraak

Op zoek naar een nieuw montuur, het geschikte glas, lenzen of een volledige look? Contacteer ons voor advies op maat! 

Maak een afspraak