Multifocale brillenglazen

Scherp zicht op elke afstand. Maak het verschil met uw brillenglazen.

Image

Het geschikte brillenglas voor iedere activiteit

Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; door te werken met alle topmerken (Essilor, BBGR, Nikon, Hoya én Zeiss) kunnen we voor iedere specifieke activiteit het geschikte brillenglas aanbieden.

Maak een afspraak

Op maat van jouw ogen

Omdat ieder oog uniek is, beschikt Optiek Anseeuw over alle topproducten die volledig aan uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast.  

Optiek Anseeuw beschikt hiervoor al langer over het Infral System van Zeiss én nu ook over de Visioffice2, een meettoestel van de nieuwste generatie, met high end Essilor technologie voor ultiem visueel comfort. Gepersonaliseerde 3D-metingen is het eindresultaat.   Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en iedere situatie. Optiek Anseeuw, mensen merken het verschil.

Maak een afspraak

Optiek Anseeuw is een erkend Varilux Center

Ontdek de vijf redenen om te kiezen voor de innovaties van de Varilux productlijn.

1. Helder zicht op elke afstand

De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden. 

2. Gepersonalisserde brillenglazen

Omdat ieder oog uniek is, beschikt de Varilux-lijn over producten die volledig aan uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en uw kijkprestaties sterk verbeterd.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden

Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV en een standaard televisie. 

4. Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten

Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning

Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd. 

Afspraak

Op zoek naar een nieuw montuur, het geschikte glas, lenzen of een volledige look? Contacteer ons voor advies op maat! 

Maak een afspraak